سریع‌ترین گوشی جهان در تست مقاومت شکست و نابود شد

ایسوس راگ فون ۶ پرو که به لطف سیستم خنک‌کننده‌ی حرفه‌ای و پردازنده‌ی بسیار سریع اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ از آن به عنوان سریع‌ترین و قدرتمندترین گوشی جهان یاد می‌شود در تست مقاومت شکست و نابود شد.

ایسوس راگ فون ۵ که سال گذشته راهی بازار شد وقتی در تست مقاومت حضور پیدا کرد تا مرحله‌ی آخر توانست عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد. اما در مرحله‌ی آخر یعنی تست خمیدگی اصلا خوب ظاهر نشد و به دو نیم تقسیم شد. مشکل اصلی این گوشی در خطوط آنتن آن بود، جایی که به نظر می‌رسد ایسوس نتوانسته آنطور که باید خوب عمل کند. حالا می‌بینیم که جانشین این گوشی یعنی راگ فون ۶ پرو هم به همین سرنوشت دچار شده و نتوانسته عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد.

اگر به ویدیوهای تست مقاومت گوشی علاقه‌مند باشید، قطعا زک نلسون را می‌شناسید. او که با نام کاربری JerryRigEverything در شبکه‌های مجازی نظیر یوتیوب فعالیت می‌کند، با شدیدترین تست‌ها به سراغ گوشی‌های هوشمند معمولا پرچم‌دار می‌رود تا توانایی آن‌ها در برابر خط و خش، آتش و خمیدگی را مورد بررسی قرار دهد. معمولا هم گوشی‌هایی که بتوانند از تست مقاومت او جان سالم به در ببرند، در شرایط عادی بعید است با مشکل خاصی مواجه شوند.

زک نلسون اینبار اما به سراغ راگ فون ۶ پرو رفته؛ محصولی که به عنوان جانشین راگ فون ۵ پرو راهی بازار شده و از لحاظ قدرت سخت‌افزاری یک گوشی بسیار توانمند محسوب می‌شود. تا اینجای کار هم این گوشی در غیاب پرچم‌داران مجهز به اسنپدراگون ۸ نسل ۲ توانسته لقب سریع‌ترین گوشی هوشمند اندرویدی جهان را به خود اختصاص دهد.

اما از لحاظ مقاومت اوضاع کاملا متفاوت است. این گوشی که انتظار می‌رفت اشتباهات ایسوس در ساخت راگ فون ۵ پرو را جبران کند، اگرچه توانست تست‌های ابتدایی را با موفقیت به پایان برساند اما وقتی به تست آخر یعنی خمیدگی رسید کاملا ناامیدکننده ظاهر شد و شکست.

این گوشی از گوریلا گلس ویکتوس به عنوان شیشه‌ی محافظ صفحه بهره می‌برد و پنل پشتی آن هم از همین شیشه ساخته شده است. اما با این حال در فشار سطح ۶ خط و خش سطحی و در فشار سطح ۷ هم خط و خش عمیق‌تری برداشت تا از این حیث هیچ تفاوتی با سایر پرچم‌دارها نداشته باشد. فریم کناری گوشی از آلومینیوم ساخته شده و کلیدهای سخت‌افزاری هم قابل جدا شدن هستند که این یک نکته‌ی عجیب و جالب در طراحی راگ فون ۶ پرو به حساب می‌آید. ماژول دوربین با یک شیشه‌ی محافظ پوشانده شده و عملکرد خوبی هم در مقابل خط و خش سطحی دارد.

در تست بعد، زک نلسون گوشی را به مدت ۳۰ ثانیه در معرض شعله‌ی مستقیم آتش قرار داد که در نهایت همان قسمت از گوشی سیاه شد و هیچوقت هم به حالت عادی برنگشت. اگرچه در گذشته یک سری از گوشی‌ها بعد از سوختن نمایشگر به حالت عادی بر می‌گشتند اما طی یک سال اخیر تقریبا می‌توانیم بگوییم تمام پرچم‌دارها وضعیت مشابه راگ فون ۶ پرو را تجربه کرده‌اند.

در نهایت هم رسیدیم به تست خمیدگی. جایی که راگ فون ۶ پرو شاید بتوان گفت بدترین عملکرد خود را از لحاظ مقاومت به نمایش گذاشت. این گوشی خیلی ساده و بدون اینکه فشار خیلی زیادی هم به آن وارد شود به دو نیم تقسیم شد. البته نکته‌ی جالب اینجاست که نمایشگر سالم ماند و نشکست و فقط پنل پشت نابود شد اما میزان شکستگی آنقدری بود که دیگر نشود از گوشی استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یونترنت
یونی گیفت
اکانت
فروشنده شو
تماس با ما